martes, 11 de noviembre de 2008

ARBECA I BELLPUIG

Un altre cap de setmana, una altre crònica per escriure. Aquest cap de setmana, però s’ha allargat fins dilluns. Sempre va bé poder descansar un dia sencer després d’un cap de setmana atrafegat. No va ser pas intencionat, per això, però es veu que els diumenges a la nit els de l’Avant van tots plens i no hi havia lloc per posar-hi a la GOMET.  Així que ens vam haver d’esperar fins dilluns.

Per agafar energies vam anar al Roma i després a la Falcata on ens vam trobar amb una despedida gitana i vam tindre un sopar ple de rumba i palmes desprès de uns entrepans unes birres i algun pacharan i veure com el barça torna a golejar en dirigim cap al concert

Aquest dissabte va tocar Arbeca, on tocava la Terrasseta de Preixens, Stereoffon's  i el Belda De veure, només vam veure el Belda, perquè vam decidir de fer cap al Finos a Bellpuig. Allà vam anar a rescatar a la Laura de Lleida, a la Laura de Girona, i a l’amiga de la Laura de Girona.

A Bellpuig ens vam trobar moltes furgonetes molta gent i molt bon ambient una mica de gent i molta humitat tanta que al pàrquing estava ple de caragols i vam agafar uns quants (un dia ja farem una caragolada per tots ja que sempre trobem caragols), vam entrar gratis ja que eren ja les 5 però encara vam poder veure l’últim grup que tocava.

De tornada al cotxe, uns entrepans de formatge per recuperar forces (o el que va quedar de totes les molles ) i a descansar que el dia següent havíem de anar a les colxonetes.

Diumenge vam dinar i desprès per baixar el dinar vam anar a saltar a la colxoneta dels trillissos on ens van fer una guerra de fulles, desprès plens de fulles vam poder anar a visitar el amic cambrer de la gomet Anna i ràpid a buscar billets per el avant per com us em dit no havia, però be dilluns va arribar el cap de setmana ja se sap que els caps de setmana els pots començar quan te vagi be i si tu passes be i estàs agust el pots acabar quan te vagi millor...

Fins la pròxima festa!!!

No hay comentarios: