domingo, 2 de noviembre de 2008

BARRAQUES DE GIRONA

I l'endemà per seguir la festa mos vàrem plantar a Girona. La veritat és que vam tenir els nostres dubtes ja que vam perdre un tren, ens van trucar avisant que ploia, que hi havien XARCOS, que estava enfangat i que el Gavaldà estava malalt i se suspenia el concert dels Pets. Per naltres, que som tossuts, hi vam anar.

Vist que els concerts no eren gran cosa, i que les firetes eren les fires més grans que havia vist mai la Gomet, vam muntar a la granota, als autos de xoc, i a les atraccions quan estanven parades ja que podriem dir que vam tancar les barraques nosaltres. I casi ens hi quedem a dormir! perquè la gent ens oferia mantes i edredons.



De ploure, ploia, però no era per tant! Quatre gotes mal contades. A més ja estem acostumats. Ja anireu veient que sempre que anem de concerts plourà, no cal ni consultar el temps! Conecteuvos al blog i mireu si vindrem.

Així que a les 6 del matí caminavem sols pels carrers de Girona carregats de kepxup, maionesa i sal que haviem pispat per no morir de gana. Sort de la gent de Girona i rodalies que ens va aixoplugar (o almenys aquest era el plan) i ens trens on poder dormir gratis.


1 comentario:

Joan Solé dijo...

iepa Julio i gomet baixa!

Ja vec vos munteu bé! lo important és no perdre la tradició, així que aneu actualitzant, jo de mentres fins al dia 16 de decembre (més o menys) encara tinc feina per aquestes terres, i buf aquesta setmana se presenta molt estressant.

Dimarts festa, dimecres festa, dijous festa, divendres festa i dissabte encara no sé que faré, però tot i no sé segur, segurament seguiré la tònica, més que res per la inèrcia de la setmana...

Bé valtros ja'l sabeu, però pel qui vulgui:

www.eljoananovazelanda.blogspot.com

Així me podreu continuar seguint qui tingui ganes i temps! Salut